parallax background

SPORTVISSEN MET FISHING ADVENTURES BONAIRE.

Om de activiteiten op Bonaire goed te kunnen aanbieden heeft Peter, een uiterst ervaren en gedreven sportvisser, Fishing Adventures Bonaire opgericht. Peter kent de wateren rond en op Bonaire als zijn broekzak en wil u graag kennis laten maken met diverse sportvis mogelijkheden die u hier kunt beoefenen.
Wij bieden verschillende vistochten aan.
De meest spectaculaire is ongetwijfeld een nachtelijke tocht, naar op zee drijvende tankers waar wij gaan vissen op tonijn. Deze tankers drijven tussen Bonaire en Curaçao.
Helaas een nadeel; dit gaat ten koste van uw nachtrust.

Verder kunnen we met u gedurende de dag/ochtend langs de westkust van Bonaire gaan vissen. We maken dan kans op diverse soorten zoals tonijn, Wahoo, Zeilvis, Marlijn en diverse soorten rifvissen zoals Amberjack.

Daarnaast bieden wij het vissen in de lagunes (flats) aan. Hierbij wordt wadend en op zicht, gevist op Bonefish, . Deze vis staat bekend om zijn keiharde runs en geven zelfs een geoefende sportvisser een flinke dobber.
Het gebruik van ultralight spinmateriaal maakt de beleving en uitdaging des groter. Bijvangsten bestaan uit permit, barracuda, cubera snapper, ladyfish, tripletail en tarpon.

yellowfin2

© Copyrights – Fishing Adventures Bonaire. All rights reserved

VIS TD Goes Bonaire

Sportvissen op Bonaire